De cursussen staan klaar voor de 12 gemotiveerde werkzoekenden die vandaag starten met de opleiding 'Bediende internationale handel en logistiek' (Antwerpen)

You are here

De cursussen staan klaar voor de 12 gemotiveerde werkzoekenden die vandaag starten met de opleiding 'Bediende internationale handel en logistiek' (Antwerpen)

04/01/2016

Tijdens dit intensieve opleidingstraject van LOGOS i.s.m VDAB Antwerpen leren de cursisten de verschillende transportmodi en hun documenten, Incoterms, douane, logistiek, ... .
Daarnaast is er ook de nodige aandacht voor taalvaardigheid (Frans, Engels of Duits), informatica en (interculturele) communicatie.
Via opleiding én werkplekleren (o.a. bedrijfsbezoeken, case-study en stage) versterken zij de vereiste competenties om een carrière uit te bouwen in de boeiende sector van de internationale handel, het vervoer en de logistiek (PC 226).
 
Verwacht je tegen april 2016 een vacature voor een sectorgerichte instapfunctie?
Tijdens een (onbezoldigde) stage van 6 weken (van 25 april t.e.m.3 juni 2016) kan jij jouw toekomstige werknemer alvast de kneepjes van het vak verder bijbrengen.
 
Wil je graag de opgeleide kandidaten ontmoeten? Dat kan!
LOGOS organiseert een jobdate op 1 maart 2016 (namiddag) waarop jij als werkgever de kans krijgt om kennis te maken met de vaardigheden en motivatie van de cursisten.
De uitnodiging én voorstelling van de kandidaten volgen binnenkort.
 
Wil je graag nu al jouw bedrijf en vacatures aan de kandidaten voorstellen? Dat kan!
Via het LOGOS netwerk “opleidingsprojecten voor werkzoekenden” op LinkedIn kan je onze projecten opvolgen, info, stageplaatsen alsook vacatures delen.
De cursisten zullen van hun kant hun talenten en competenties voorstellen. 
 
Vanaf 6 juni 2016 zijn de cursisten dan “afgestudeerd” en klaar voor een duurzame tewerkstelling binnen onze sector.

Nog vragen of wens je graag bijkomende inlichtingen over de inhoud van de opleiding?

Kristel Van Daele 03 221 73 34 kristel.vandaele@logosinform.be
Greet Adriaenssen 03 221 99 75 greet.adriaenssen@logosinform.be

 

 
 

 

Elk jaar zo’n 533 opleidingen op de kalender, waarvan 205 verschillende …