Nieuw in ons opleidingsaanbod: Toolbox "Delegeren"

You are here

Nieuw in ons opleidingsaanbod: Toolbox "Delegeren"

22/09/2015

Uitdagingen en activiteiten zijn zo complex of veranderen zo snel dat je als leidinggevende niet alles op je eentje kan doen. Taken en verantwoordelijkheden toewijzen en correct toekennen aan medewerkers vormen een essentieel onderdeel van efficiënt werken. Toch voelen we ons vaak oncomfortabel als we zaken moeten delegeren en bezondigen we ons dikwijls aan de valkuil “wat ik zelf doe, doe ik beter”. Maar wie niets delegeert, zal uiteindelijk uitgeput en vol stress stranden. Bovendien heeft weinig of verkeerd delegeren een ongunstige impact op medewerkers die verantwoordelijkheid willen opnemen en motivatie zoeken.

Niet alleen de leidinggevende, maar ook de medewerker haalt voordeel uit deze opleiding. Als leidinggevende leer je hoe je correct en motiverend kan delegeren. Wie op de juiste manier delegeert, krijgt immers enthousiasme en engagement terug. Ook bij gedelegeerde taken blijft sturing mogelijk. En jij als leidinggevende ontdekt de belangrijkste weg om meer te bereiken! Door goed te delegeren, geef je je medewerkers de kans om zich te ontwikkelen in de taken die je ze toewijst. Win-win!

LOGOS organiseert deze opleiding voor het eerst op 9 en 16 november te Antwerpen. Na positieve feedback bekijken we de mogelijkheden om deze training ook in andere regio’s aan te bieden.

Meer info over de inhoud en de praktische details vind je hier. Indien datum en/of locatie niet schikken, kan je je via deze link ook inschrijven op de wachtlijst voor een eventuele volgende opleiding.

LOGOS informeerde 639 leerlingen uit het secundair onderwijs over hun toekomstmogelijkheden als logistiek bediende op de SID-IN (Studie- en InformatieDagen).