Op zoek naar een Transport en Logistiek medewerker? (West-Vlaanderen)

You are here

Op zoek naar een Transport en Logistiek medewerker? (West-Vlaanderen)

08/02/2016

In september 2015 ging in West-Vlaanderen voor de 5de keer het werkzoekendenproject “Transport en Logistiek medewerker” van start. Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met VDAB en de Centra voor Volwassenonderwijs IVO-Brugge en De Avondschool en richt zich tot werkzoekenden met een sterke motivatie in de sector van de interternationale handel, het vervoer en de logistiek.
 
Tijdens deze intensieve opleiding van 6 maanden leren de 12 geselecteerde cursisten de Incoterms, documentair krediet, zee-, weg- spoor- en luchtvervoer, douane, het expediteursvak (cases), de IMDG-code, … Daarnaast wordt hun taalvaardigheid in Frans, Engels en Duits bijgeschaafd en is er ook aandacht voor MS-Office.
 
Via opleiding én werkplekleren versterken zij hun competenties om een carrière uit te bouwen in de boeiende sector van de internationale handel, het vervoer en de logistiek (PC 226).
 
De cursisten stellen zich hierbij al graag kort aan je voor. Klik HIER!

  • Verwacht je tegen april een vacature voor een sectorgerichte instapfunctie? Of wens je een stage van 4 weken aan te bieden?
    Tijdens een (onbezoldigde) stage van 4 weken (van 28/3 tot 20/4) kan jij jouw toekomstige werknemer alvast de kneepjes van het vak verder bijbrengen. Bezorg ons snel de functieomschrijving en wij geven deze door aan de cursisten.
     
  • Volg ook zeker het LOGOS netwerk “opleidingsprojecten voor werkzoekenden” op LinkedIn

 

Nog vragen?
Siegfried Desmalines Tel. 03 221 97 33 siegfried.desmalines@logosinform.be
Inge Devos Tel. 056 43 27 92 inge.devos@vdab.be

  
 
 

 
 

13 leerkrachten uit de Logistiek kregen op de leerkrachtendag van 2016 een kijkje in de wereld van Van Moer & Van Gansewinkel.