Opleidingen voor werkzoekenden

You are here

Opleidingen voor werkzoekenden

24/06/2014

Deze maand studeerden weer een aantal werkzoekenden uit onze opleidingstrajecten af. Zij zijn klaar om in onze sector de uitdaging aan te gaan. Een volgende lichting is ondertussen aan zijn opleiding begonnen ...


Op zoek naar een assistent dispatcher?

Zowel in Oost-Vlaanderen als in Antwerpen liep het opleidingstraject “Dispatcher” voor werkzoekenden. Na 4 maanden opleiding om de specifieke competenties van dispatching aan te leren, deden alle cursisten een eerste werkervaring op via een stage van 6 weken.
In Antwerpen studeerden begin juni 9 Dispatchers af.
Enkele cursisten zoeken nog een boeiende uitdaging in onze sector. Leer ze nader kennen aan de hand van hun CV’s die je HIER kan terugvinden.
 

Op zoek naar een jonge, administratief medewerker expeditie?

12 jongeren kregen via het werkzoekendenproject Administratief medewerker expeditie via alternerend leren  de kans om in onze sector in te stappen. Zij studeren in juni af.
Enkele cursisten zoeken nog een boeiende uitdaging  in onze sector. Leer ze nader kennen aan de hand van hun CV’s die je HIER kan terugvinden.

Omdat zij nog als werkzoekenden zijn ingeschreven, kan je als werkgever van uiterst interessante aanwervingsmodaliteiten genieten zoals o.a. de sectorale IBO (Individuele BeroepsOpleiding).       
 

Net gestart: Bediende internationale handel en logistiek

LOGOS organiseert in Antwerpen reeds voor de 10de keer het opleidingsproject Bediende internationale handel en logistiek. Tussen juni en oktober ontdekken ze alles over de Incoterms, de transportmodi en hun documenten, douane, …
Plan je tegen half oktober een aanwerving voor  een sectorgerichte instapfunctie? Of wens je rond die periode een stage aan te bieden? Mis deze kans als werkgever niet!
Interesse? Contacteer ons via onderstaande coördinaten.
 
Wens je meer informatie over onze werkzoekendenopleidingen of ben je op zoek naar een goed opgeleide nieuwe medewerker, neem dan zeker contact op met:

 

LOGOS informeerde 639 leerlingen uit het secundair onderwijs over hun toekomstmogelijkheden als logistiek bediende op de SID-IN (Studie- en InformatieDagen).