Roadies goes #expediteur (deel 3)

You are here

Roadies goes #expediteur (deel 3)

07/05/2014

Als expediteur vertrokken Brecht en Hanne niet op expeditie, maar verscheepten ze containers van het ene land naar het andere bij SDV.
Hier volgen de laatste verhalen van de twee jongeren in de wereld van de expeditie!

Heb je de uitzending van Iedereen beroemd op één van vrijdag 2 mei gemist? Niet getreurd! Bekijk hier het fragment "Brecht zoekt werk: Expediteur".

In het gratis dagblad Metro lees je het verslag van Hanne met als ludieke titel "Virtueel naar Afrika en terug". Of lees het artikel in het Frans? Zoals Brecht terecht aangeeft in zijn jobrapport, is een sterke en uitgebreide talenkennis noodzakelijk in de sector van de internationale handel, het vervoer en de logistiek.

Misschien ben jij wel gebeten door het verhaal van Brecht en Hanne? Zin om aan de slag te gaan? Heel wat scholen in Vlaanderen bieden een studierichting aan die aansluit op de sector. Je kan ook eens kijken naar de opleidingstrajecten voor werkzoekenden.
Zoek je extra opleidingen? Hier vind je een overzicht van het aanbod.
Niet gevonden wat je zoekt? We helpen je graag verder.

 

53 medewerkers leerden doelgerichter volgens prioriteiten te werken en kregen zo meer controle over de beschikbare tijd dankzij de opleiding 'Time en Priority Management'.