Nieuwe Bedrijvensite online

You are here

Nieuwe Bedrijvensite online

24/04/2015

De Bedrijvensite versie 2.0 staat online.

Indien je op 24 april een mail ontving met je gebruikersnaam en paswoord, dan kan je onmiddellijk een kijkje gaan nemen.
Toch konden niet alle gebruikers overgezet worden naar het nieuwe systeem. Indien je nog geen mail ontving, mogen wij je dan vriendelijk vragen om contact op te nemen op het nummer 03 221 99 72 om je gebruikersnaam en paswoord opnieuw te laten activeren? Bedankt alvast voor jullie begrip.

De lay-out van de Bedrijvensite 2.0 ligt voortaan in lijn met onze website die in 2014 al werd vernieuwd. Bovenal werden een aantal nieuwe functionaliteiten voorzien om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen, vooral dan op het vlak van de subsidies.
Enkele nieuwigheden op een rij:

  • Indien een werknemer de firma verlaat, kan je deze persoon met 1 knop verwijderen uit je werknemersbestand.
  • Indien een deelnemer aan een opleiding van een subsidiedossier wordt vervangen door een collega, kan je dit zelf snel wijzigen zonder tussenkomst van LOGOS.
  • Na afloop van een opleiding, kan je de ondertekende aanwezigheidslijst via de upload aan het juiste subsidiedossier toevoegen. Geen aparte mails met bijlagen meer nodig.
  • Je kan de administratieve voortgang van je subsidiedossiers opvolgen via de verschillende statussen.
  • Na controle door LOGOS van de aanwezigheidslijsten krijg je voortaan een mail met een overzicht van de dossiers die kort daarna zullen uitbetaald worden. Zo heb je steeds een zicht op de betalingen die zullen uitgevoerd worden.
  • Terugkerende opleidingen waarvoor je geregeld een aanvraag indient, kan je nu opslaan als een sjabloon. Het indienen van zo’n aanvraag kost je dan minder tijd.

 
Tegelijk biedt de automatisatie ons meer mogelijkheden om de administratieve opvolging langs onze kant te vereenvoudigen. Zo zal je regelmatiger vanuit het systeem een mail ontvangen. Bijv. enkele weken na de laatste trainingsdag krijg je via mail een herinnering om de aanwezigheidslijsten voor je subsidiedossier in te dienen. Dat vereenvoudigt ook onze administratieve opvolging.
 
Nog vragen?
Greet Adriaenssen - 03 221 99 75 - greet.adriaenssen@logosinform.be
Tom Neys - 03 221 99 72 - tom.neys@logosinform.be

 

Keuze uit meer dan 200 verschillende opleidingen.