Nieuwe opleiding: Jouw team leiden van A tot Z

You are here

Nieuwe opleiding: Jouw team leiden van A tot Z

09/06/2016

“Goed leiderschap is het beste in de mensen wakker maken, zodat ze initiatieven nemen en goede ideeën brengen”  (Wouter Torfs)
 
Iedereen is overtuigd van het belang van goed leiderschap. Goede leiders zijn in staat om anderen te stimuleren en te inspireren. Daarmee dragen ze bij tot een klimaat van betrokkenheid en motivatie binnen het bedrijf. En op deze manier verbeteren zij ook de resultaten van de organisatie.
 
In de nieuwe opleiding "Jouw team leiden van A tot Z" wordt gewerkt rond de 3 rollen van leidinggevenden:

  • Rol van leider:
    Een leider heeft een duidelijke toekomstvisie, hij streeft ernaar de organisatie in de juiste richting te sturen en daagt medewerkers uit om mee te gaan in deze richting, en stimuleert anderen om resultaten te bereiken. Hij leidt zijn organisatie vanuit waarden, zoals vertrouwen, verbondenheid, respect.
  • Rol van manager:
    Een manager evalueert of taken binnen het afgesproken kader (bijv. tijd of budget) worden uitgevoerd en volgt de concrete resultaten van acties op.
  • Rol van coach:
    Een coach luistert, stelt vragen en geeft medewerkers de ruimte om ideeën voor te stellen.

 
Deze 3-daagse opleiding is zeer interactief en biedt vele momenten van persoonlijk inzicht. Het is een evenwichtige afwisseling van theoretische, toepasbare en concrete handvaten, voorbeelden, links met de praktijk en ruimte voor het integreren van het geleerde.

Interesse? Het programma en de praktische details vind je hier.

 
 

 

53 medewerkers leerden doelgerichter volgens prioriteiten te werken en kregen zo meer controle over de beschikbare tijd dankzij de opleiding 'Time en Priority Management'.