Bereikbaarheid CEPA

You are here

Bereikbaarheid CEPA

Adres dagopleidingen: Brouwersvliet 33
Adres avondopleidingen: Adriaan Brouwerstraat 24 (=achterkant CEPA-gebouw)

Via onderstaand kaartje kan je snel een routebeschrijving naar het CEPA-gebouw opvragen, zowel voor de auto als voor het openbaar vervoer. Via de knoppen rechts onderaan het kaartje kan je ook snel in- of uitzoomen. Je kan ook de routeplanner op www.slimnaarantwerpen.be gebruiken.
lees verder onder het kaartje


Parkeren

De beste optie om te parkeren is de parking Rijnkaai, aan het kruispunt van de Rijnkaai en de Amsterdamstraat. Deze ligt op enkele minuten wandelafstand van het CEPA-gebouw en je betaalt er € 3,80 per parkeerbeurt. Hou er wel rekening mee dat deze parking af en toe wordt afgesloten voor evenementen.
Een andere mogelijkheid is de Q-Park Godefriduskaai (ingang: Zeevaartstraat 11), ook op enkele minuten wandelafstand. Deze kost € 2,00 per 45 minuten.
Op straat parkeren is duurder en kan voor maximum drie uur.
Wegens plaatsgebrek is de ondergrondse parking van CEPA niet toegankelijk voor cursisten.
 

Velo-stations

Er zijn 3 Velo-stations vlakbij het CEPA-gebouw:

  • 135 Loodswezen (hoek Sint-Aldegondiskaai - Tavernierkaai)
  • 134 MAS (Godefriduskaai)
  • 045 Falconplein (hoek Oude Leeuwenrui - Falconplein)

Meer info: www.velo-antwerpen.be


Wegenwerken!

In Antwerpen zijn momenteel grote werkzaamheden aan de gang. De heraanleg van de Noorderlaan is intussen afgerond, maar het noordelijke deel van de Leien (Italiëlei en Frankrijklei) is nog steeds een werfzone. Daar is zeker tot eind december 2019 geen doorgaand verkeer mogelijk. KLIK HIER voor een actuele stand van zaken. Ook op www.slimnaarantwerpen.be vind je een routeplanner en heel wat actuele informatie over het verkeer en de wegenwerken in en om Antwerpen.


Lage-emissiezone

De hele Antwerpse binnenstad en een deel van Linkeroever zijn sinds 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ). De meest vervuilende voertuigen mogen de stad dan niet meer in. In 2020 en 2025 worden de LEZ-voorwaarden nog verstrengd. Meer info: www.slimnaarantwerpen.be/nl/lez

 

Vorig jaar hebben werkgevers van de sector 159 nieuwe medewerkers opgeleid via een Individuele Beroepsopleiding (IBO), op maat van hun bedrijf.