Hoe deelnemers toevoegen aan een subsidiedossier?

You are here

Hoe deelnemers toevoegen aan een subsidiedossier?

Bij het indienen van een subsidiedossier op de Bedrijvensite krijg je de mogelijkheid om direct de deelnemers van de opleiding op te geven. Wanneer je dit niet hebt gedaan, bv. omdat de deelnemers op het moment van indiening nog niet gekend waren, kan je dat eenvoudig achteraf nog doen.
Volg deze stappen om deelnemers toe te voegen aan een bestaand subsidiedossier.

  • Log in op de Bedrijvensite en klik daarna bovenaan in de rode balk op “Subsidies”.
  • Selecteer dan het bedrijf en het jaar waarin de opleiding plaatsvindt. Klik daarna op het vergrootglas om een overzicht te krijgen van de dossiers voor dat jaar.

  • Aan de dossiers met status “Deelnemers nog toe te voegen” werden nog geen (of niet alle) deelnemers toegevoegd. Klik op het vergrootglas naast het dossier.

 

  • Hieronder zie je dat er nog geen enkele deelnemer werd toegevoegd. Klik bovenaan op “Acties” en kies dan “Deelnemers toevoegen of wijzigen”.

  • Aan de linkerkant staan de reeds gekende medewerkers van jouw bedrijf. Klik op een naam en daarna op  om deze toe te voegen aan het dossier. Tussen de kadertjes zie je het aantal nog toe te voegen deelnemers. Als je er meer dient toe te voegen, gelieve ons dan even te contacteren.

  • Klik op “geselecteerde werknemers inschrijven” om de deelnemers aan dit subsidiedossier toe te voegen. Onderaan kan je er ook voor kiezen om meteen de aanwezigheidslijst af te drukken.

  • Als je onderaan ook het vinkje bij “Ik wil meteen ook de aanwezigheidslijst voor dit dossier afdrukken” hebt aangeklikt, moet je op de volgende pagina nog op “Aanwezigheidslijst afdrukken” klikken. Het dossier zal nu de status “Ingediend” krijgen en je ontvangt over enkele ogenblikken per e-mail een bevestiging.
     
75 medewerkers scherpten hun communicatievaardigheden aan via de opleiding 'Krachtig communiceren'.