Hoe werkbaar vinden jouw bedienden hun werk?

You are here

Hoe werkbaar vinden jouw bedienden hun werk?

08/02/2022

Hoe tevreden zijn jouw bedienden met hun job? Komen ze elke dag met plezier werken? Of merk je vaak een gebrek aan motivatie? En wat kan jij doen om hun werk werkbaar te maken? 

Werkbaar werk in de logistieke sector
Met een werkbaarheidsgraad van 55,1% scoort onze sector 5,5% beter dan de Vlaamse arbeidsmarkt. Langs de andere kant zijn er wel ongeveer 18.200 bedienden die zich niet comfortabel voelen in hun job. Cijfers om van te duizelen. Want een tevreden medewerker is tenslotte een geëngageerde medewerker.
 
Lees de samenvatting van de enquête
 
Samen werken aan werkbaar werk
Gelukkig kun je er als werkgever voor zorgen dat je medewerkers zich beter voelen in hun job.  LOGOS staat klaar om je daarin te begeleiden.

Hoe? Vul de scan Werkbaar Werk in. Een evaluatietool waarmee we meten hoe actief jij nu al inzet op werkbaar werk. Nadien ontvang je een rapport met de resultaten. Mét de nodige tools en inspiratie om de werkbaarheidsgraad in je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Want werkbaar werk, daar werken we samen aan!

Vorig jaar hebben werkgevers van de sector 159 nieuwe medewerkers opgeleid via een Individuele Beroepsopleiding (IBO), op maat van hun bedrijf.