Nieuwe opleiding “Inzicht in verandering: veranderingen begrijpen, aandurven en er positief mee omgaan”

You are here

Nieuwe opleiding “Inzicht in verandering: veranderingen begrijpen, aandurven en er positief mee omgaan”

30/08/2018

Heb je het gevoel dat alles constant (sneller) evolueert? Merk je dat jouw collega’s negatief reageren op verandering? Wijzigt jouw werksituatie door bv. een reorganisatie? Ondervind je stress in een veranderingsproces?
 
Meer dan ooit moeten bedrijven vandaag de dag veranderen en innoveren, willen ze de toekomst voor zijn. Succesvolle ondernemingen zijn sterk afhankelijk van de wijze waarop ze omgaan met veranderingen. Ook van werknemers wordt een continue bereidheid tot verandering verwacht.
 
In de nieuwe opleiding Inzicht in verandering: veranderingen begrijpen, aandurven en er positief mee omgaan bekijken we welke factoren een veranderingsproces succesvol maken. We vertrekken van het grondplan van een succesvolle verandering. Niet zomaar een grondplan, maar een grondplan ons aangereikt door experten en vanuit onderzoek. Bij elk perceel van dit grondplan reiken we vervolgens tips, inzichten en tools aan.
 
LOGOS organiseert deze training voor het eerst op 17 oktober in Antwerpen. Na positieve evaluatie bekijken we de mogelijkheden om deze ook in andere regio’s aan te bieden.  De praktische details en de link naar het programma vind je HIER. Indien datum en/of locatie niet schikken, kan je je ook inschrijven op de wachtlijst voor een eventuele volgende groep.
 

De officiële knelpuntberoepen uit onze sector? Expediteur, dispatcher goederenvervoer, douanedeclarant en logistiek verantwoordelijke.