Gratis cursusaanbod

You are here

Gratis cursusaanbod

Maakt je bedrijf deel uit van PC 226? Of behoren je medewerkers tot PC 226?

Dan kan je kiezen uit een brede waaier aan opleidingen die hun competenties versterken. De opleidingen worden verzorgd door professionele lesgevers met jarenlange ervaring.
LOGOS biedt gratis opleidingen aan binnen de volgende domeinen:

Wanneer je doorklikt op de titel van de opleiding, kan je alles lezen over o.a. doelgroep, evt. voorkennis, het programma en de praktische gegevens.  Heb je verdere praktische vragen? Misschien vind je het antwoord in de rubriek veelgestelde vragen.
Via mail of telefoon kan je steeds meer informatie krijgen over het cursusaanbod. Wil je liever een afspraak om hierover wat uitgebreider te praten? We komen graag bij je langs.
 
 

Andere opleidingsmogelijkheden

Heb je een opleidingsvraag waarop het gratis cursusaanbod van LOGOS niet onmiddellijk een antwoord biedt? Laat het ons weten. LOGOS begeleidt je graag in je zoektocht naar een geschikte opleidingsverstrekker.
Onze partners Syntra  en VDAB bieden een brede waaier aan (sectorgerichte) opleidingen, maar er zijn ook nog vele andere aanbieders. Ook bij het volwassenenonderwijs kan je terecht voor tal van opleidingen. Neem gerust contact op met ons voor meer inlichtingen. Ook de verschillende subsidiemogelijkheden lichten we met plezier toe.

LOGOS informeerde 639 leerlingen uit het secundair onderwijs over hun toekomstmogelijkheden als logistiek bediende op de SID-IN (Studie- en InformatieDagen).